HomeSzolgáltatásainkHőszivattyús fűtés és hűtés

Hőszivattyús rendszerek tervezése, telepítése

Energiatakarékos megoldás újonnan épülő házakhoz.

A hőszivattyú a legmodernebb, környezetkímélő és energiatakarékos módszer épületeink fűtésére és hűtésére, melegvíz készítésére. Ideális új épületek komplex megoldásaként, mivel a csőszerelvények párazáró szigetelése révén és megfelelő hőleadót választva a hűtési funkció is kihasználható. 

Napelemmel kombinálva szinte ingyen üzemeltethető, meglevő padlófűtéses rendszerekre is ráilleszthető.

A működési elv megegyezik a légkondicionálók működésével – a külső környezeti hőt hasznosítjuk egy hűtőkör és bonyolult szabályozás segítségével.

Egyszerűen kivitelezhető, a split klímák szereléséhez hasonlóan.

Akár -20 Celsiusban is működik. 

Forgalmazzuk a Gree és a Daikin hőszivattyúit is, ezek a leggyakrabban alkalmazott, kipróbált, bevált modellek, széles teljesítmény skálával. Szívesen segítünk a berendezés méretezésében, kiválasztásában is. A hőszivattyúhoz kedvezményes áramtarifa dukál, ennek ügymenetében is segítséget nyújtunk.

“H” tarifa-kedvezményes áramdíj fűtéshez

Az ország egész területén igényelhető és elérhető kedvezményes árszabású tarifa. Használható újonnan telepített, vagy már meglévő rendszerekhez.   Bármilyen megújuló energiaforrást hasznosító berendezés üzemeltethető róla, így hőszivattyú és a hozzá kapcsolódó szivattyúk, stb… 

Csak fűtési szezonban érhető el (október 15-e és április 15-e között) a kedvezményes árszabású villamos energia.  A mindenkori kedvezményes díjszabás az adott területen elérhető “B” díjszabású (köznevén éjszakai áram) villamos energiáéhoz hasonló áron. A nap 24 órájában elérhető, nincsenek holt időszakok, a berendezések folyamatosan üzemelnek.

Általánosságban kitűnő ár-érték arányú készülékek a Gree hőszivattyúk, ezekből itttt talál ízelítőt: http://www.gree-magyarorszag.hu/termekek/hoszivattyuk

Hívjon bizalommal, megmutatjuk Önnek működés közben az általunk életre keltett hőszivattyús rendszereket!

Kérjen egy ingyenes felmérést, bármiféle kötelezettség nélkül

Kérjen egy ingyenes felmérést, bármiféle kötelezettség nélkül

Kapcsolat

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Gyorsszolgálat

Meghibásodás, garanciális probléma esetén hívja ezt a számot.