HomeSzolgáltatásainkKlímaszerelés

Klímaszerelés Keszthelyen, Hévízen és vonzáskörzetükben!

20 éve szerelünk klímákat keszthelyi, hévízi, környékbeli lakásokba, ügyfeleink nagy megelégedésére.

A felmérés és az Ön számára ideális klímaberendezés kiválasztása minden esetben ingyenes.

A megfelelő klíma kiválasztása a legfontosabb feladat, melyet legjobb tudásunk szerint, az Ön igényeinek és a helyszín adottságainak együttes figyelembe vételével végzünk el.

Segítség klímafelméréshez

A klíma felszerelését megelőző feladat a helyszíni felmérés, klímaberendezés választás. Ez rengeteg összetevőből álló feladat. Az elmúlt években rengeteg háztartást klimatizáltak és bizony sokszor nem a megfelelő teljesítményű, hatékonyságú klímát választották. Az internet különböző értékesítési csatornáin könnyen elérhetők a klímapiac teljes spektruma. Ön párat kattint és már hozzák is a kiválasztott „jóáras” klímaberendezést.

Ne essen ebbe a csapdába!

Engedje meg, hogy SEGÍTSÜNK! Hívjon, email-ezzen, mi pár napon belül felkeressük Önt, -Keszthely, Hévíz 30kmes körzetén belül – egy körülbelül félórás tájékozódás, klímafelmérés alkalmával közösen megtervezzük a klímaszerelés menetét és kiválasztjuk az Önnek leginkább megfelelő klímaberendezést!

Persze, gondolhatja most Ön- Hogy lesz ebből „jóáras” klíma, mint a neten vagy multiknál?!

Ez a válaszunk:

Kérje tőlünk a „jóáras”szolgáltatást és a kiválasztott klímaberendezést garantáltan a legjobb interneten fellelt áron kapja tőlünk!

Miért érdemes ránk bízni a klímaszerelést?

1
Milyen légkondicionálót válasszak?

A kérdés megválaszolásához ajánljuk a témában írt cikkünket:

Kattinson ide a megnyitásához.

2
Mi a helyzet a garanciával?

Magyar beszállító termékét kapja, akinek mi szerződött partnere vagyunk! Ez azért fontos, mert mi helyben vagyunk, a klímagép garanciáját és a szerelés garanciáját is mi szolgáltatjuk. Próbált már neten vásárolt termékre garanciát érvényesíteni? Sokszor nem könnyű… Ezt még fokozza az a tény, hogy gyakorta nehezen eldönthető, hogy a klíma vagy a szerelő a hibás!

Ha mi szállítjuk Önnek a klímakészüléket és mi is telepítjük azt, akkor a komplett garancia minket terhel. A tőlünk vásárolt klíma szerelésére vonatkozó garanciát – karbantartási szerződés esetén – kiterjesztjük a berendezésre vonatkozó garancia idejére! Ez akár 10 év is lehet!

3
Mit jelent a jóár garancia?

Egyszerűen kérje tőlünk a „jóáras”szolgáltatást és a kiválasztott klímaberendezést garantáltan a legjobb interneten fellelt áron kapja tőlünk!