HomeSzolgáltatásainkKlímaszerelés

Klímaszerelés Keszthelyen, Hévízen és vonzáskörzetükben!

20 éve szerelünk klímákat keszthelyi, hévízi, környékbeli lakásokba, ügyfeleink nagy megelégedésére.

A felmérés és az Ön számára ideális klímaberendezés kiválasztása minden esetben ingyenes.

A megfelelő klíma kiválasztása a legfontosabb feladat, melyet legjobb tudásunk szerint, az Ön igényeinek és a helyszín adottságainak együttes figyelembe vételével végzünk el.

Segítség klímafelméréshez

A klíma felszerelését megelőző feladat a helyszíni felmérés, klímaberendezés választás. Ez rengeteg összetevőből álló feladat. Az elmúlt években rengeteg háztartást klimatizáltak és bizony sokszor nem a megfelelő teljesítményű, hatékonyságú klímát választották. Az internet különböző értékesítési csatornáin könnyen elérhetők a klímapiac teljes spektruma. Ön párat kattint és már hozzák is a kiválasztott „jóáras” klímaberendezést.

Ne essen ebbe a csapdába!

Engedje meg, hogy SEGÍTSÜNK! Hívjon, email-ezzen, mi pár napon belül felkeressük Önt, -Keszthely, Hévíz 30kmes körzetén belül – egy körülbelül félórás tájékozódás, klímafelmérés alkalmával közösen megtervezzük a klímaszerelés menetét és kiválasztjuk az Önnek leginkább megfelelő klímaberendezést!

Persze, gondolhatja most Ön- Hogy lesz ebből „jóáras” klíma, mint a neten vagy multiknál?!

Ez a válaszunk:

Kérje tőlünk a „jóáras”szolgáltatást és a kiválasztott klímaberendezést garantáltan a legjobb interneten fellelt áron kapja tőlünk!

Miért érdemes ránk bízni a klímaszerelést?

1
Milyen légkondicionálót válasszak?

A kérdés megválaszolásához ajánljuk a témában írt cikkünket:

Kattinson ide a megnyitásához.

2
Mi a helyzet a garanciával?

Magyar beszállító termékét kapja, akinek mi szerződött partnere vagyunk! Ez azért fontos, mert mi helyben vagyunk, a klímagép garanciáját és a szerelés garanciáját is mi szolgáltatjuk. Próbált már neten vásárolt termékre garanciát érvényesíteni? Sokszor nem könnyű… Ezt még fokozza az a tény, hogy gyakorta nehezen eldönthető, hogy a klíma vagy a szerelő a hibás!

Ha mi szállítjuk Önnek a klímakészüléket és mi is telepítjük azt, akkor a komplett garancia minket terhel. A tőlünk vásárolt klíma szerelésére vonatkozó garanciát – karbantartási szerződés esetén – kiterjesztjük a berendezésre vonatkozó garancia idejére! Ez akár 10 év is lehet!

3
Mit jelent a jóár garancia?

Egyszerűen kérje tőlünk a „jóáras”szolgáltatást és a kiválasztott klímaberendezést garantáltan a legjobb interneten fellelt áron kapja tőlünk!

Kérjen egy ingyenes felmérést, bármiféle kötelezettség nélkül

Kérjen egy ingyenes felmérést, bármiféle kötelezettség nélkül

Kapcsolat

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Gyorsszolgálat

Meghibásodás, garanciális probléma esetén hívja ezt a számot.