HomeSzolgáltatásainkSterilion levegő tisztító és fertőtlenítő készülék

A levegő hatékony fertőtlenítése bonyolult

Régóta foglalkozunk műtők fertőtlenítésével, záró takarításával. Azt tapasztaljuk, hogy a rendelőkben, kezelő helyiségekben nehéz feladat elé állítja az üzemeltetőt a levegő megfelelő fertőtlenítése.

Az ózon használata veszélyes és kellemetlen szagú, és felhasználása külön szakembert igényel. Az eseti vegyszeres fertőtlenítés csak ideiglenes megoldást nyújt, és a keringő levegőt nem tisztítja folyamatosan. Az egyéb technológiák nem feltétlenül megbízhatóak.

Megkerestük a legjobb megoldást

Hosszas kutatás után találtunk egy általunk megfelelőnek ítélt eszközt hotelek, rendelők, üzletek, éttermek, egyéb közösségi terek levegőjének megnyugtató kezelésére.

Az UVC-germicid (csíraölő) fény megfelelő mechanikai és aktív szenes szűréssel kombinálva hatékony megoldást ad a mostanság különösen aktuális levegőfertőtlenítési igényekre, folyamatos felhasználás mellett.

Bemutatjuk Sterilion ST80-as termékünket, mely 5-szörös szűrőrendszerrel, a legmodernebb technológiával tisztítja és fertőtleníti a helyiség levegőjét.

01
584-luchtreiniger-mp
https://www.klimaduo.hu/wp-content/uploads/2020/06/5862-640x1280.jpg
https://www.klimaduo.hu/wp-content/uploads/2020/06/452-640x1280.jpg
https://www.klimaduo.hu/wp-content/uploads/2020/06/252-640x1280.jpg

Sterilion ST80 légtisztító egység ötszörös szűrőrendszerrel

Ultracsendes, szuper hatékony eszköz, amely otthoni, irodai és üzleti felhasználásra is alkalmas. A különböző szagok, allergének, levegőminőséget romboló kórokozók ellen egyaránt hatékony az 5X-ös kombinált szűrőrendszernek köszönhetően.

Használata nem igényel szakszemélyzetet, nem termel egészségre ártalmas ózont. A készülék működése közben a helység korlátozás nélkül használható.

  • 5 lépcsős szűrőrendszer
  • Fokozatszabályzás
  • Digitális kijelző
  • Fogyasztás: Max 50 W
  • Méretek: 200 x 190 x 710 mm
  • Alkalmas: 75m3 – 180m3 területre
  • 2 év garancia
1
Előszűrő / durvaszűrő

Az egység első szűrési vonala, amely a HEPA szűrő és az egység védelmében a helység levegőjéből beszívott durva szennyeződést szűri, mint por, szemcse, haj, és egyebek.

Szerkezetileg könnyen hozzáférhető, gyakori tisztítása garantálja az eszköz hosszú élettartamát.

2
HEPA-filter

A szűrés második fázisa a legapróbb szennyeződések, pollenek, szálló baktériumok, vírusok felfogására alkalmas.

A szűrés mértéke megfelel a tisztaterek, gyógyszeripari alkalmazások, műtőterek levegőtisztaságával szemben támasztott elvárásoknak.

A különböző polleneket, állati szőröket, levegőben keringő allergizáló részecskéket is kiszűri.

3
Aktív szenes szűrőegység

Az aktív szén szűrő megköti a levegőben szálló szerves anyagokat, közömbösíti a szagokat. Ez a szénszűrő a HEPA szűrő részét képezi, és akár dohányszag illetve főzés során keletkező szagok közömbösítésére is alkalmas. Jól használható körömépítő stúdiókban, kozmetikákban, fodrászüzletekben is.

4
UVC lámpa

A beépített germicid lámpa a fertőtlenítést biztosítja, a 254 Nm-es hullámhosszon dolgozik. A hatása vírusölő baktériumölő, gombák és penész ellen is hatékony, folyamatos üzem mellett sem egészségkárosító, hiszen zárt házban helyezkedik el.

5
Ionizátor

A legutolsó szűrési vonal, amely ionizálja a részecskéket, megváltoztatja elektromos potenciáljukat, amellyel a még esetleg bekerülő kórokozókat is közömbösíti. Az ionizátor zárt légtérben a természetben vízesések környezetében előforduló anion-koncentrációt hozza létre, melynek során oxidionok (O2-) keletkeznek. Az ionkibocsátás mértéke ezen készülékek esetében 6 000 000 anion/cm3 körüli, a másodlagos hatásként keletkező aktívoxigén kibocsátás viszont minimális.

Nézze meg, hogyan működik

STERILION ST-80Miért ajánljuk jó szívvel Önnek is?

PROFIK ÁLTAL TESZTELVE
20 év klímatechnikai tapasztalat birtokában alaposan kipróbáltuk, és megfelelőnek találtuk.
EGYSZERŰ HASZNÁLAT
A készülék felhasználóbarát, egyszerűen vezérelhető, időzíthető. Jelzi, ha szűrőt kell cserélni.
MAXIMÁLIS BIZTONSÁG
A legmagasabb szintű fertőtlenítést biztosítja, egészségügyi felhasználásra is alkalmas.
2 ÉV GARANCIA
A hatályos jogszabályoknak megfelelően 2 év garanciát biztosítunk a termékre. Ha gond van, javítjuk.

ELÉRHETŐ ÁRONSterilion ST80 - kitűnő minőségű levegő fertőtlenítő megfizethető áron

A készülék listaára bruttó 143 300 Ft. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy az Ön igényeire szabott egyedi ajánlatot adhassunk!