TippekTippek a megfelelő klíma kiválasztásához otthonra

2019.04.24.by webmaster
https://www.klimaduo.hu/wp-content/uploads/2018/10/inner_single_service-1280x733.jpg

Szeretnénk Önöknek azzal kedveskedni, hogy megkönnyítjük a megfelelő légkondi kiválasztását, azzal, hogy összefoglaljuk a szempontokat, amelyek segítenek a jó döntés meghozatalában.

  1. Először is a légkondi beszerzésének célja: csak hűteni szeretnék…. csak fűtés rásegítés… hűtés és fűtés is, de nem lesz más fűtési mód… itt mindjárt kialakul, hogy a különböző gyártók termékpalettáján, mely szegmensből kell választanunk.
  2. A gyártmány: Javaslatom, ha lehet, mindenki számoljon le a fejében rögzült sztereotípiákkal, ne ragaszkodjon az egyéb műszaki cikkek, mosógépek, tévék világából ismert márkanevek csengéséhez és ha jó gépet szeretne, nyugodtan ismerkedjen a keleti kultúrák világával, mert Kína erősen uralja ezt a piacot és már nem csak az olcsósága miatt. ?
  3. A teljesítmény: A szobai légkondik méretezéséhez feltétlen vegye igénybe kollégáink segítségét! Általánosságban elmondható, hogy 2,6kW -5,2kW ig terjed a lakások klimatizációjánál használatos gépek teljesítménye.
  4. A megbízhatóság: Az Önnek legfontosabb paraméter. A gép és a telepítő kiválasztásánál is fontos a múlt! Ha valaki 1-2 éve, pár hónapja szerel, az nem biztos, hogy 7-8 év múlva is elérhető lesz, egy esetleges hibánál. Ugyanez jellemző a gépválasztásnál is. Az a berendezés, amely a semmiből bukkan fel, nem szakcég, hanem webshop árulja nem jelez biztos hátteret, nem ajánlott, még ha az ára emiatt kedvezőbb is.

Összességében a fentiek figyelembe vételével kérjen ingyenes felmérést szakembereinktől, akik az összes helyi adottságot alapul véve segítik Önt a döntésben.